Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Εκδήλωση του ΕΕΚ στην Δάφνη



"ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ή Σοσιαλιστική Επανάσταση
είναι το μέλλον της Ευρώπης ”

Τετάρτη 29 Μαΐου 19:00
ΚΑΠΗ Δάφνης (Αλεξάνδρας 65 και Βύρωνος)

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση του ΕΕΚ για τον Μίλτο Ευσταθιάδη

Tο Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα εκφράζει αλληλεγγύη στον άδικο διωγμό του Μίλτου Ευσταθιάδη, δημοτικού υπαλλήλου του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Η δίωξή του δεν στηρίζεται στην «πλημμελή άσκηση των εργασιακών του καθηκόντων» όπως κατηγορείται, αντιθέτως,  ο  Μίλτος συνδυάζοντας την εργασία με την κινηματική του δράση στο πλαίσιο απελευθέρωσης δημόσιων χώρων βρέθηκε κατηγορούμενος  για δήθεν κλοπή μιας κάμερας ασφαλείας της  ιδιωτικής εταιρείας που λυμαίνονταν την πλαζ του Αγίου Κοσμά σε αντιδικία με τον Δήμο και τις κινητοποιήσεις των πολιτών για απελευθέρωση της παραλίας.

Βάση της πράξης Νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α/12-11-2012 με περιεχόμενο τα μέτρα εφαρμογής του Μνημονίου 3, ο Μίλτος τέθηκε σε " αυτοδίκαιη αργία " με το 1/3 του μισθού του μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης του ( 8 Φλεβάρη εκδικάστηκε στον Άρειο Πάγο , αναμένεται η απόφαση σε 1-2 μήνες ).
Την ώρα που   επώνυμα λαμόγια  με εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις, γίνονται "αόρατοι" και αποφεύγουν με νομικά τερτίπια και με τις πλάτες ημετέρων την δικαιοσύνη, ο " νόμος " Μανιτάκη βρίσκει πρακτική εφαρμογή και εξαντλεί την τιμωρητική στοχοποίηση του σε εργαζόμενους- αγωνιστές όπως ο Μίλτος Ευσταθιάδης.

 Η δίωξη του αποτελεί πολιτική δίωξη.

Η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας επιστρατεύει τον εχθρό λαό και οδηγεί αγωνιστές στην φυλακή, ξεπουλάει την δημόσια περιουσία σε ιδιώτες όμως.  Τα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονταν και λυμαίνονται δημόσιους χώρους, οι νονοί της νύχτας, οι φασίστες και οι υπόγειες διασυνδέσεις τους με το κράτος χάνονται περιέργως στην διαδρομή αστυνομία-δικαιοσύνη-φυλακές.

Οι δικές μας διαδρομές δεν είναι υπόγειες, γίνονται στο φώς της μέρας.

Στα μάτια του κινήματος ο Μίλτος δεν χρειάζεται κανενός είδους αποκατάσταση. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.  Έδρασε και δρα, όπως όλοι μας, συλλογικά.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

Το χτύπημα στον Μίλτο είναι χτύπημα σε όλους που αγωνιστήκαμε για την απελευθέρωση της παραλίας του Αγ. Κοσμά.

Σε " αυτοδίκαιη αργία " να θέσουμε όλους αυτούς που καταστρέφουν καθημερινά τις ζωές μας.

                                           
                                             ΕΕΚ    Κ.Ο ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ